Nieuws artikel

2010
26
Sep

VW Clubday Zolder 20/11

Door Tom


Dit jaar gaat de VW Clubdag in Zolder door op zaterdag 20 november. Zoals elk jaar zullen we daar met een delegatie van Golfmk2.be aanwezig zijn,  noteer deze datum dus alvast in je agenda.

Concrete afspraken worden gemaakt via het forum.

Dagplanning circuitsessies:

Sessie VW 1: 9.05u – 9.40u (personenwagens met nummerplaat en verzekering, zonder slicks)

Sessie VW 2: 10.30u – 11.15u (personenwagens met nummerplaat en verzekering, zonder slicks)

Sessie VW 3: 13.05u – 17.00u (personenwagens met of zonder nummerplaat en verzekering, slicks toegelaten)

Indien je niet over een rolkooi beschikt, zal je toch kunnen deelnemen aan de namiddagsessie. Is je wagen wel uitgerust met een rolkooi, dan zal je ook ‘s ochtends kunnen rijden op voorwaarde dat de wagen verzekerd is, over een geldig inschrijvingsbewijs beschikt en niet is uitgerust met slicks.

Belgianvwclub.be
:

“Door heel wat Leden wordt er al een hele poos reikhalzend uitgekeken naar zaterdag 20 november, de dag dat onze jaarlijke Clubdag plaatsvindt. Een week nadat het doek is gevallen over het Belgische circuitseizoen, is het aan u om er de omloop in te palmen. U krijgt er de kans om er met uw Volkswagen gratis te rijden op het Limburgse circuit.Nieuw dit jaar is de eerste ‘Belgian VW Club Challenge’, waarin iedereen (jong en oud) kan komen meeracen op ons slot racing circuit met een VW Scirocco GT24. Hoe sneller, hoe meer kans u maakt op een mooie prijs. Misschien iets voor de kinderen?

Uw inschrijvingsformulier voor de Clubdag kan u nu reeds vinden op de website in het onderdeel ‘Formulieren’. U hoeft enkel in te loggen met uw lidnummer en het inschrijvingsformulier, het afstand van verhaal en reglement te downloaden en ons vóór dinsdag 16 november terug te bezorgen. Dus, see you in Zolder?”

REAGEER: