Nieuws artikel

2012
31
Oct

VW Clubdag Zolder 17/11

Door Tom


Op zaterdag 17 november organiseert de Belgische VW club haar clubdag op het Circuit van Zolder. Zoals elk jaar zal Golfmk2.be daar ook vertegenwoordigd zijn,  noteer deze datum dus alvast in je agenda.

Concrete afspraken worden gemaakt via het forum.

Belgianvwclub.be:

De Belgische en internationale autosport is inmiddels in een diepe winterslaap gedommeld, maar de Belgian Audi Club en Belgian VW Club breien er nog graag een vervolg aan. De Belgian Audi VW Club Day op Circuit Zolder is uitgegroeid tot een gemoedelijk maar onmisbaar onderonsje. Elke autosportliefhebber is welkom, al helpt het als je de merken Audi en Volkswagen een warm hart toedraagt.

De clubdag vindt dit jaar plaats op zaterdag 17 november en zal zeker opnieuw in de smaak vallen bij de talrijke leden. Ook dit jaar krijgen ze de kans om aan het stuur van hun Audi of Volkswagen enkele rondjes te rijden op de Limburgse omloop.

En daarnaast valt er nog veel en veel meer te beleven in de paddock. Zolang er maar Audi of Volkswagen op kleeft!

Planning:

9.05u – 09.35u Audi 1 (enkel personenwagens, slicks verboden, verzekering verplicht)

9.40u – 11.00u VW 1(enkel personenwagens, slicks verboden, verzekering verplicht)

11.05u – 11.55u Audi 2 (enkel personenwagens, slicks verboden, verzekering verplicht)

13.05u – 17.05u VW 3 + Audi 3 (wagens met rolkooi, RRS, VW Fun Cup)

17.10u – 17.40u VW 4 (RRS, VW Fun Cup)

 

COMMENTS:
  1. 7-10- 2013 om 6:02 pm Bart Van Crombruggen

    Is deze dag kosteloos al dan niet ? En hoe moet ik mij daar voor inschrijven ?

REAGEER: