Nieuws artikel

2013
8
Nov

VW Clubdag Zolder 16/11

Door Tom


Op zaterdag 16 november organiseert de Belgische VW club haar clubdag op het Circuit van Zolder. Zoals elk jaar zal Golfmk2.be daar ook vertegenwoordigd zijn,  noteer deze datum dus alvast in je agenda.

Concrete afspraken worden gemaakt via het forum.

Belgianvwclub.be:

Op zaterdag 16 november verwachten we onze leden weer massaal in Zolder voor onze Clubdag. Uiteraard kunnen Leden ook dit jaar gratis rijden op circuit met hun eigen wagen (racewagen of gewone wagen) maar bovendien nemen we dit jaar enkele initiatieven die ons jaarlijkse feest nog groter moeten maken: outdoor karting en het huren van een echte racewagen.

U beschikt niet over een vergunning of een wagen om op circuit te rijden? Het is uw droom om zelf eens achter het stuur van een echte racebolide te kruipen? Wel dan hebben we goed nieuws voor u want de Belgian VW Club helpt misschien wel uw droom te verwezenlijken.
Een uur lang huurt u een wagen en kan u rekenen op professionele omkadering (een ervaren piloot geeft u uitleg en er is race-uitrusting voor handen). U krijgt de kans om kennis te maken met de autosport, uw grenzen te verleggen of eens te kijken of er zich geen racetalent in u schuil houdt. Voor meer info neemt u best even contact met het Clubsecretariaat (02/640.80.14 of info@belgianvwclub.be)

Bent u nog niet klaar voor het grote werk of wil u uw familie of vrienden de racemicrobe doorgeven, dan kan u terecht op het kartingcircuit in de paddock, een initiatief van onze vrienden van Speedwear Events, sponsor van onze rallypiloot Peter Hopmans. Tegen betaling kan u er genieten van een sensationeel en uitdagend parcours. Op vertoon van uw lidkaart kan u trouwens rekenen op een korting.

Binnenkort gaan trouwens ook de inschrijvingsformulieren voor onze Clubdag de deur uit. Hou dus uw brievenbus goed in de gaten!

 

REAGEER: