verkoopregels

— Plaats hier je onderdelen / wagen te koop.

Moderators: Tommer, stinne#82, Jochen., Niche

Gebruikersavatar
Jochen.
Site Admin
Berichten: 1598
Lid geworden op: do jul 26, 2007 8:04 pm

verkoopregels

Bericht door Jochen. » ma jan 14, 2008 11:18 pm

Beste forummers,

Om dit topic niet in chaos te laten ontaarden, vragen we jullie om je bij het openen van een verkooptopic aan de volgende regels te houden:

- Onderdelen: enkel Golf 2 onderdelen, onderdelen die bedoeld zijn voor gebruik op een Golf 2 of onderdelen die mits aanpassing kunnen dienen voor Golf 2 zijn toegelaten.
vb: Porschevelgen die mits een adaptor gemonteerd kunnen worden

- Wagens: enkel de verkoop van Golf 2 is toegelaten.

- Er zijn per lid maximum 3 actieve verkoopthreads toegelaten. Dit om te voorkomen dat iemand met 10 verkoopthreads het hele topic domineert als hij ze eens omhoog haalt.

- Als je items verkocht zijn en je thread dus mag gesloten worden laat ons dat best weten via een klik op het uitroeptekentje (rechts boven). Op die manier hebben de mod's meer overzicht en is het voor hen eenvoudiger om de nodige acties te ondernemen. Vervang de oorspronkelijke titel van je verkoopthread nooit door "verkocht" of "mag dicht", dit maakt het voor mensen die je thread volgden quasi onmogelijk om het nog terug te vinden.

- Het is toegelaten om je thread één keer per 24u omhoog te halen. Het nieuwe forum heeft hiervoor een ingebouwde functie (onderaan je thread op "bump onderwerp" klikken) en we vragen dan ook dat je die gebruikt in plaats van telkens "up" te antwoorden.

Vriendelijke groeten,

Het moderator team.
[url=http://forum.golfmk2.be/viewtopic.php?t=6748]Golf GTI 8v `90[/url]

Plaats reactie